Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, analizuoti lankytojų veiklą ir teikti individualizuotus skelbimus, šioje svetainėje yra naudojami slapukai ir socialinių tinklų įskiepiai. Slapukų ir įskiepių naudojimą galite pasirinkti patys nustatymuose. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.
4.85 vertinimas (daugiau nei 8000+ atsiliepimų) Nemokamas keitimas ir pristatymas nuo 29 € Galioja 12 mėn. Įmonėms D.U.K. Pardavimo vietos Pagalba
Dovanų čekio savitarna
Mylimiausi

Maisto degustacijos

Norisi įdomiai, kitaip ir naudingai praleisti vakarą? Keliaukite į degustaciją – gėrimų, desertų arba patiekalų. Degustacijos metu atrasite ne tik naujus skonius, bet ir įgysite naujų žinių. Pasaulio kavos degustacija vyksta Vilniuje, o jai vadovauja profesionalūs kavos amatininkai, kuriantys išskirtinius kavos mišinius. Amatininkai kviečia į kvapnią kavos kelionę aplink pasaulį, kurios metu svečiai atras naują kavos skonį ir susipažins su jos istorija. Sostinėje taip pat vyksta šampano ir putojančių vynų degustacija, kurios metu svečiai kviečiami sudalyvauti pažintinėje programoje, autentiškoje XVI a. patalpoje. Degustacijos metu dalyviai su sūrio užkandžiais ragaus šampaną bei 3 skirtingais būdais pagamintus putojančius vynus. Jei prieš tai paminėti gėrimai Jums jau gerai pažįstami ir norisi kažko naujo ir stipraus, keliaukite į Kauną paragauti viskio! Viskio degustacijos metu sužinosite, jog ezistuoja gausybė viskio tipų, pažinsite viskio subtilybes, istoriją, gamybos procesą bei skonio savybes. Jei norite saldžiai praleisti vakarą, desertų degustacija yra būtent tai, ko Jums trūksta! Belgiški vafliai – viena garsiausių ir populiariausių kepamų vaflių rūšių pasaulyje. Kavinėje „Šokoladinė“ meistrai pateiks vaflius su skirtingais pagardais: ledais ir karštu šokoladu, plakta grietinėle ir šviežiais vaisiais, sūdyta karamele ir burnoje tirpstančiais zefyriukais. Na, o norint ne tik padegustuoti, bet ir sočiai pavalgyti, rinkitės totoriškų patiekalų degustaciją. „Karališkoji Senoji Kibininė“ kviečia ragauti čeburekus su kiauliena, aviena-jautiena bei šimtalapį su puodeliu arbatos. Kibininė tikrus patriotus kviečia į lietuviškų patiekalų degustaciją. Jos metu valgysite šaltibarščius su bulvėmis, cepelinus, bulvinius blynus, desertą „Laumės plaktinį“ ir gersite naminės duonos girą.

Maisto degustacijos
Filtrai

Vidutinė kaina 63,10 €

Rodyti tik pasiūlymus su nuolaida

Nėra rezultatų

Rodyti tik su rezervacija

Nėra rezultatų

Rūšiavimo algoritmas gali turėti įtakos dovanų programų rodymo eiliškumui. Daugiau informacijos

Patiekalų ir gėrimų degustacijos naujiems skonio atradimams

Degustacijos – puikus būdas pažinti skonių pasaulį ir atrasti dar neragautus stebuklus. Šioje kategorijoje rasite maisto ir gėrimų degustacijas, kurios leis atrasti nepažintus derinius, pasimėgauti svaiginančiais aromatais ir pasisemti naujų žinių. 

Ieškantys originalaus būdo praleisti vakarą su artimųjų, draugų ar kolegų kompanija, liks sužavėti specialiomis vyno, viskio, alaus, sūrio ar šokolado degustacijomis grupėms. Jų metu ne tik ieškoma naujų skonių, kvapų, bet ir mėgaujamasi įtraukiančiomis istorijomis. 

Rinkitės degustaciją, kai norisi palepinti skonio receptorius naujais gurmaniškais atradimais ir įgyti gurmaniškų žinių. Degustacijos suteiks galimybę patyrinėti skonius, jų derinius ir susipažinti su specifinių produktų ar patiekalų istorijomis.

Gėrimų degustacijos

Pasaulio kavos degustacija vyksta Vilniaus senamiestyje, o jai vadovauja kavos amatininkai ir entuziastai „Crooked Nose & Coffee Stories“, skrudinantys kavą ir kuriantys išskirtinius kavos mišinius. Jie kviečia į itin kvapnią kelionę, kurios metu svečiai atras naują kavos skonį ir susipažins su neįtikėtina jos istorija. Degustacijos metu trumpai susipažinsite su kavos kilme, kultūra, istorija ir degustavimo būdais, išragausite esminius Amerikos, Afrikos, Azijos skonius, aromatus, taip pat mokysitės, kaip pateikti neapdorotą, skrudintą, maltą kavą.

Vilniuje taip pat vyksta šampano ir putojančių vynų degustacija. Čia svečiai kviečiami sudalyvauti pažintinėje programoje, kuri vyks autentiškoje XVI a. patalpoje. Degustacijos metu dalyviai su sūrio užkandžiais ragaus šampaną bei 3 skirtingais būdais pagamintus putojančius vynus. Taip pat bus supažindinti su šių gėrimų kultūra bei atsakoma į visus jiems rūpimus klausimus. Degustaciją veda sertifikuoti šios srities žinovai.

Ar visada žinote, kokį vyną derinti su vienu ar kitu sūriu? Tikriausiai ne... Šį klausimą padės išspręsti vynų ir sūrių degustacija, kurios metu dalyviai atras tinkamiausius derinius. Sužinosite tai derindami net 4 vyno rūšis su 4 sūrio rūšimis. Atrasti derinius Jums padės kvalifikuoti šios srities žinovai.

Dažnai apribojame save žinojimu, kad alus gali būti tamsus arba šviesus, stiprus arba lengvas. Tačiau aluje galima aptikti daugybę skonių ir aromatų – kavos, šokolado, džiovintų slyvų, obuolių, anyžių, citrusinių vaisių ir t. t. Alaus degustacija padės susipažinti su visais šiais skoniais, o vakaro metu išragausite net 11 alaus rūšių.

Jei prieš tai paminėti gėrimai Jums per silpni, o galbūt jau gerai pažįstami, keliaukite į Kauną paragauti viskio! Viskio degustacijos metu būsite autentiškame 1640-ųjų Kauno senamiesčio rūsyje ir sužinosite, jog viskis senovės keltų kalboje reiškia „gyvybės vanduo“, taip pat, kad ezistuoja gausybė viskio tipų, kurių subtilybes, istoriją, gamybos procesą bei skonio savybes pažinsite būtent šios viskio degustacijos metu.

Desertų degustacijos

Jei norite saldžiai praleisti popietę, desertų degustacija yra būtent tai, ko Jums trūksta! Belgiški vafliai pradėti kepti XIII amžiuje. Pasakojama, kad kadaise kalvis, įkvėptas medaus korio formos, nukalė tokios pačios formos keptuvę. Netrukus tokiose keptuvėse iškepti stori ir gražūs vafliai užkariavo kepyklėles ir parduotuvėles. Taigi belgiški vafliai – viena garsiausių ir populiariausių kepamų vaflių rūšių pasaulyje. Kavinėje „Šokoladinė“ meistrai patieks belgiškus vaflius su skirtingais pagardais: ledais ir karštu šokoladu, plakta grietinėle ir šviežiais vaisiais, sūdyta karamele ir burnoje tirpstančiais zefyriukais. Visą saldų pasiūlymą papildys jauki kavinės atmosfera ir šalia sėdintis draugas.

Viešbutyje „Novotel Vilnius Centre“ įsikūrusio restorano NOVO2 šefas Vytautas Zdanauskas – ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusios Nacionalinės šefų rinktinės narys. Šefas su savo komanda kviečia į svečius – restorane NOVO2 pasinerti į gurmanišką desertų degustaciją. Pasiūlymą sudaro: mini desertų degustacija dviem (po 4 desertus kiekvienam) ir šiltasis gėrimas (kava arba arbata).

Stulbinančio maisto degustacija

Totorių virtuvėje vyrauja sotūs ir lengvai paruošiami patiekalai. „Karališkoji Senoji Kibininė“ kviečia į totoriškų patiekalų degustaciją, kurios metu ragausite čeburekus su kiauliena, aviena ir jautiena bei šimtalapį su puodeliu arbatos.

Na, o jei Jūs esate tikras patriotas ir Jus vilioja lietuviški patiekalai, toje pačioje kibininėje vyksta lietuviškų vaišių degustacija. Jos metu valgysite šaltibarščius su bulvėmis, cepelinus su mėsa, bulvinius blynus, taip pat gausite desertą „Laumės plaktinį“ ir gersite naminės duonos girą.