Siekiant užtikrinti sklandų svetainės veikimą, analizuoti lankytojų veiklą ir teikti individualizuotus skelbimus, šioje svetainėje yra naudojami slapukai ir socialinių tinklų įskiepiai. Slapukų ir įskiepių naudojimą galite pasirinkti patys nustatymuose. Daugiau informacijos Privatumo politikoje.
4.85 vertinimas (daugiau nei 8000+ atsiliepimų) Nemokamas keitimas ir pristatymas nuo 29 € Galioja 12 mėn. Įmonėms D.U.K. Pardavimo vietos Pagalba
Dovanų čekio savitarna
Mylimiausi

Meat Steak House

Vienas iš restorano „Meat Stake House“ įkūrėjų Liutauras Čeprackas – vienas geriausių virėjų Lietuvoje. Apie restoraną dar daugiau pasako tai, kad „Meat Steak House“ – bene vienintelis restoranas Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, tad restorane patiekiami didkepsniai turi ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus. Būtent MĖSA yra šio restorano pasididžiavimas: kas tai bebūtų, – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis, – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje. Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York Strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.

Filtrai

Vidutinė kaina 30,00 €

Rodyti tik pasiūlymus su nuolaida

Nėra rezultatų
ATSILIEPIMAI

Tikri klientai. Tikros patirtys. Tikri vertinimai.

5.0 1 atsiliepimas (-ai)

5 balai 100,00%

4 balai 0,00%

3 balai 0,00%

2 balai 0,00%

1 balas 0,00%

Mo

Registruotas klientas

Monika

Restorano „Meat Steak House“ dovanų čekis

Registruotas klientas

5.0

2024-01-04